ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, χθες, 26/5, επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση του καζίνο Λουτρακίου, για τη χορήγηση εκ νέου προσωρινής διαταγής, ώστε να παγώσουν οι οφειλές της εταιρείας, μέχρι την εκδίκαση των αντίστοιχων ασφαλιστικών μέτρων.

Συνδημότες μας, οι οποίοι, πριν λίγους μήνες, είχαν καταθέσει παρέμβαση κατά αντίστοιχου αιτήματος, ζήτησαν και πέτυχαν – μέσω του νομικού και πρώην Δημοτικού Συμβούλου, Ν. Λόη, ο οποίος παρευρισκόταν στη συνεδρίαση του δικαστηρίου – την αναβολή της εκδίκασης, έως την ερχόμενη Τετάρτη, διότι δήλωσαν ότι δεν είχαν ενημερωθεί για το νέο αίτημα της επιχείρησης και, ως εκ τούτου, δεν μπορούσαν να παραστούν.

Μεταξύ αυτών, ήταν και ο Δ. Βασιλείου.  Το MONOLOUTRAKI.gr επικοινώνησε με τον επικεφαλής της παράταξης «Ώρα για Δράση», ο οποίος μας μίλησε για το λόγο της παρέμβασής του:

«Είναι επιβεβλημένο να λαμβάνονται υπόψη και οι θέσεις της Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου, η οποία συμμετέχει στην επιχείρηση.  Επιπροσθέτως, υπήρχε ήδη μια προσωρινή διαταγή και ασφαλιστικά και, τώρα, τη ζητούν εκ νέου.  Η παράταξή μας είναι αρνητική.»

Όπως, μάλιστα, μας δήλωσε ο κ. Βασιλείου, ζήτησαν, χθες, μαζί με άλλο ένα μέλος του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., «έκτακτη και επείγουσα», όπως τη χαρακτηρίζουν, συνεδρίαση του Δ.Σ. Εταιρείας.  Αντίστοιχο αίτημα, έχει καταθέσει και ο Ν. Λόης, ο οποίος, μάλιστα, με έγγραφό του, ζητά και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Ο κ. Λόης ζητάει, χαρακτηριστικά, «να μην αδρανήσει ο Δήμος», διότι, όπως ισχυρίζεται, σε αντίθετη περίπτωση, κινδυνεύει να χρεωθεί με ποσά πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
error: Content is protected !!