ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ – ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!

O χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα, για το παρθενικό δρομολόγιο με ηλεκτρικό τρένο, από το Λουτράκι για την Αθήνα, αλλά και για τους υπόλοιπους προορισμούς του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου. Και αυτό επειδή, με την μέθοδο της side by side μετεπιβίβασης σε κομβικούς σταθμούς, όπως το Συγκοινωνιακό Κέντρο Αχαρνών ή τους σταθμούς Νερατζιώτισσας και Δουκίσσης Πλακεντίας, θα εξασφαλίζεται η κίνηση των χρηστών του προαστιακού Λουτρακίου, προς όλους τους άλλους σιδηροδρομικούς προορισμούς (όπως η Χαλκίδα, η Θεσσαλονίκη κ.λπ.), αλλά και όλους τους σταθμούς του Ηλεκτρικού και του Μετρό της Αθήνας.

Όλα αυτά, είναι συμπληρωματικά της δυνατότητας απευθείας σύνδεσης του Λουτρακίου με το διεθνές αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και το λιμάνι του Πειραιά! Το MONOLOUTRAKI.gr επισκέφτηκε και μίλησε, κατ’ αποκλειστικότητα, με τους υπεύθυνους κατασκευής του έργου. Πληροφορηθήκαμε πως, στην παρούσα φάση, έχει ήδη ξεκινήσει και, σε λίγες ημέρες, ολοκληρώνεται η στρώση των υλικών επιδομής και υποδομής, που περιλαμβάνει και τον πρώτο βαθμό σκυρόστρωσης, η οποία θα υποδεχτεί, σε λίγο καιρό, τη νέα γραμμή Ισθμού-Λουτρακίου, διεθνούς εύρους! Το έργο, σύμφωνα με τους ειδικούς, κατασκευάζεται με μεθοδικότητα, εξοπλισμό και υλικά προηγμένης τεχνολογίας, ούτως ώστε να είναι εφάμιλλο αντίστοιχων ευρωπαϊκών έργων που κατασκευάζονται με σύγχρονες προδιαγραφές. Ένα έργο το οποίο, εκτός της οικονομικής ανάπτυξης και της κοινωνικής προόδου, θα επιφέρει και την απόλυτη προστασία του περιβάλλοντος, που είναι ένα από τα νέα ζητούμενα της εποχής που διανύουμε.

Ως επίλογος, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι, κυρίως, αποτέλεσμα σκληρών και πολυετών αγώνων της τοπικής κοινωνίας, η οποία πλέον, βλέπει με ικανοποίηση, μέρα με τη μέρα, το όραμα του συγκοινωνιακού εκσυγχρονισμού του Λουτρακίου να λαμβάνει “σάρκα και οστά”…

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Σεπτέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
error: Content is protected !!