Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ – ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Όπως είναι πλέον γνωστό και διαβάσατε σε προηγούμενη ανάρτηση (δείτε εδώ), η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας», με επικεφαλής τη Μ. Πρωτοπαππά, ανακοίνωσε την κάθοδό της στις εκλογές, οι οποίες προβλέπεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2023. Πολλοί αναρωτιούνται για το λόγο που η ανακοίνωση έγινε τόσο νωρίς. 

Πρόκειται για κίνηση – ματ της Μαρίας, για τους εξής λόγους:

– Δηλώνει επίσημα ότι θα είναι υποψήφια, διαλύοντας οποιεσδήποτε αμφιβολίες και διευκολύνοντας τις συζητήσεις με πιθανούς υποψήφιους που θα στηρίξουν το συνδυασμό της.

– Ξεκαθαρίζει ότι εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ως αυτόνομη παράταξη, μακριά από όσους επιθυμούσαν ένα «αντι-Γκιωνικό» μέτωπο.  Οι δημοτικές εκλογές δεν έχουν καμιά σχέση με τις βουλευτικές, με τα «αντιδεξιά» και «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» μέτωπα.  Οι αντιπαραθέσεις πρέπει να γίνονται με βάση τον απολογισμό, τα προγράμματα και το όραμα κάθε συνδυασμού για τον τόπο.   

– Επιβεβαιώνει τη διαφοροποίησή της, σε πολλά θέματα, από την υπόλοιπη αντιπολίτευση, κάτι που έχει εκφραστεί, εδώ και πολλούς μήνες, ακόμα και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.  Η ίδια, άλλωστε, είχε δεχθεί σφοδρή επίθεση, τον περασμένο Απρίλιο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των συνδυασμών Λογοθέτη, Καραπανάγου, Ζερβού και Βασιλείου.  

– Καθιστά σαφές ότι, ακόμα και σε οποιαδήποτε πιθανότητα σύγκλισης και προεκλογικής συνεργασίας, με κάποιους από τους υπόλοιπους συνδυασμούς, θα πρέπει να την ακολουθήσουν και να ενταχθούν στη «Δύναμη Δημιουργίας», με την ίδια επικεφαλής.

Αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις για την τακτική της επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου μας.  Όμως, ο δρόμος προς τις εκλογές είναι ακόμα μακρύς, με την ίδια τη Μ. Πρωτοπαπά να έχει να διανύσει αρκετή απόσταση, για να κόψει πρώτη το νήμα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Οκτώβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
error: Content is protected !!