ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ

Τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε μια πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά το έργο επέκτασης του Προαστιακού στο Λουτράκι, την οποία, μάλιστα, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας.

Όπως είναι γνωστό, το έργο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, προβλέπει τη μετατροπή της μέχρι πρότινος μετρικής γραμμής σε ηλεκτροκινούμενη κανονικού εύρους και την τελική σύνδεσή της, στον κόμβο του Ισθμού, με τη Σιδηροδρομική Γραμμή Υψηλών Ταχυτήτων Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών.  Όμως, λόγω συμπληρωματικών εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν, χρειάζονταν, επιπλέον, περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Πριν λίγες ημέρες, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιώργος Ζερβός, υπέγραψε τη δεύτερη τροποποίηση της πράξης, ώστε να εξασφαλιστούν τα επιπλέον χρήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου.

Οι συγκρίσεις, βέβαια, με το Ν. Ταγαρά είναι αναπόφευκτες.  Και ο ίδιος θα πρέπει να ενημερώσει τους Λουτρακιώτες, ποιες ενέργειες είχε κάνει, ώστε ο Προαστιακός να έρθει στο Λουτράκι, όταν ο ίδιος ήταν νομάρχης Κορινθίας.  Την εποχή, δηλαδή, που το τρένο έφτασε στο Κιάτο, αλλά πέρασε και δεν σταμάτησε στην πόλη μας.  Όπως, βέβαια, και για όποιες ενέργειες έχει κάνει, για το ίδιο θέμα, όσα χρόνια έχει διατελέσει βουλευτής και υφυπουργός.

(από την εφημερίδα “Αλλαγή στο Λουτράκι” που κυκλοφορεί)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
error: Content is protected !!