ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Επίσκεψη στο υπό εξέλιξη έργο του Προαστιακού Λουτρακίου, πραγματοποίησε, το Σάββατο 6 Μαΐου, ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, ο οποίος ενημερώθηκε από τον επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών και Φορέων για τον Προαστιακό, Δημήτρη Καραπατά.  Στη συνάντηση, που αποτελεί συνέχεια της άριστης και συνεχούς δημοκρατικής συνεργασίας που έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την τοπική κοινωνία, έγινε ανασκόπηση όλων των εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί, μέχρι σήμερα.

Από πλευράς της Πρωτοβουλίας, τονίστηκε πως ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλα τα έργα υποδομής, όπως τα χωματουργικά, η κατασκευή υδραυλικών και αποστραγγιστικών, η κατασκευή συνοδών έργων, των πλευρικών στάσεων σε Αιγαίου, Παπανικολάου, Ισθμό, και απομένουν τα έργα επιδομής, δηλαδή η τοποθέτηση της νέας γραμμής, πλάτους 1.43 mm και η ανάρτηση στους πυλώνες (που ήδη έχουν τοποθετηθεί) της μονοσύρματης γραμμής επαφής τύπου trolley, για την ηλεκτροκίνηση των συρμών του Προαστιακού. Αυτές οι εργασίες θα ολοκληρώσουν ένα έργο που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις διαχρονικές επιθυμίες της τοπικής κοινωνίας, αφού, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, θα συμβάλλει στη  συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση  και την ανάπτυξη της περιοχής του Λουτρακίου, με τρόπο, μάλιστα, φιλικό προς το περιβάλλον.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, εκτός από τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, εντύπωση προκάλεσε στον Γιώργο Ψυχογιό το γεγονός πως, ενώ έχει διασκορπιστεί σε όλο το μήκος του εργοταξίου το υλικό επιδομής, εντούτοις, πουθενά δεν υπάρχει φύλαξη!

Τέλος, από πλευράς του βουλευτή, εκφράστηκε η δεδομένη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε οτιδήποτε χρειαστεί το συγκεκριμένο έργο, ώστε να λειτουργήσει αρμονικά, μετά το πέρας των εργασιών, προς όφελος της κοινωνίας του Λουτρακίου.  Άλλωστε, όπως ο ίδιος τόνισε, αυτός είναι ο στόχος των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ: να κατασκευάζονται έργα με ανταποδοτικότητα στον πολίτη, τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητά του και γίνονται  πραγματική αφετηρία ανάπτυξης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
error: Content is protected !!