«ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

Στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπάρχουν άνθρωποι που χάραξαν την πολιτική τους σταδιοδρομία βάσει συμφερόντων, με αποκλειστικό σκοπό τα προσωπικά τους οφέλη και την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Στην αντίπερα όχθη, υπάρχουμε όλοι ΕΜΕΙΣ που βλέπουμε την πολιτική, υπό το πρίσμα της ανιδιοτέλειας και της ουσιαστικής συνεισφοράς στον τόπο μας.

Είμαι κι εγώ ένας από εσάς, τους πολλούς, τους αφανείς συνδημότες μας που, κάθε ημέρα, μοχθούμε και επιχειρούμε τίμια, που βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και δεν χρωστούμε σε κανέναν, που είμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ και έχουμε το προνόμιο να κυκλοφορούμε στην τοπική κοινωνία με ψηλά το κεφάλι, χωρίς να περιμένουμε κάποιο ρουσφέτι, αλλά απαιτώντας στο ακέραιο από τους ιθύνοντες τα αυτονόητα.

Προσωπικά, ποτέ δεν έκρυψα την ΑΓΑΠΗ μου για τον τόπο μας. Όλα μου τα χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην περιοχή μας, ενώ ασχολούμαι ενεργά, τόσο με τα αθλητικά, όσο και με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Γνωρίζω τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές. Τα βιώνω κι εγώ, όπως κι εσείς.

Στη σημερινή ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, ίσως για πρώτη φορά, υπάρχει πνεύμα συνεργασίας μεταξύ ευρύτερων κινήσεων, τάσεων και συνιστωσών, ανεξαρτήτως κομματικών προελεύσεων ή δεσμεύσεων. Σε αυτήν τη ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ για κοινή κάθοδο, ζητήθηκε να συμμετέχω κι εγώ ενεργά, με την υποψηφιότητά μου.

Με αίσθημα ευθύνης, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της κοινωνίας των Πολιτών και συμμετέχω στις εκλογές του Οκτωβρίου, συνεργαζόμενος με το συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” και την Μαρία Πρωτοπαππά, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Στο χέρι μας είναι. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε.

Δεν μένουμε ΠΙΣΩ.

Προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΚΑΚΟΥΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Σεπτέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
error: Content is protected !!