ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

– Κε Κουφογιάννη, αποφασίσατε να είστε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας», με υποψήφια δήμαρχο τη Μ. Πρωτοπαππά. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς. Ποιος είναι ο Σωτήρης Κουφογιάννης;

– Καταρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνετε να απευθυνθώ στους συνδημότες μας, μέσα από τον ιστότοπό σας, ο οποίος έχει χιλιάδες αναγνώστες, σε κάθε γωνιά του δήμου μας. 

Μεγάλωσα στους Αγίους Θεοδώρους. Όσοι με ξέρουν, λένε ότι αγαπώ παθολογικά τον τόπο μου, στον οποίο μένω από μικρό παιδί, μαζί με την οικογένειά μου.   Δραστηριοποιούμαι, επαγγελματικά, στο δήμο μας, στον αγροτικό τομέα και, αρκετά χρόνια τώρα, έχω επιχείρηση παροχής τεχνικών υπηρεσιών στο Λουτράκι.  Θεωρώ καθήκον, όλων όσοι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, να μένουν στον τόπο μας.  Ακόμα καλύτερα, μάλιστα, αν μπορούν, με την επαγγελματική τους ενασχόληση, να δίνουν δουλειά και σε άλλους συντοπίτες μας.

– Είστε αρκετά γνωστός για την εθελοντική σας προσφορά.  Μιλήστε μας λίγο για τις δράσεις, τις οποίες στηρίζετε και συμμετέχετε.

– Θεωρώ ότι ο εθελοντισμός δεν είναι κάτι που πρέπει να προβάλλεται.  Αισθάνεσαι ότι πρέπει να προσφέρεις και το πράττεις.  Επειδή με ρωτήσατε, θα σας πω, πολύ επιγραμματικά ότι, εδώ και πολλά χρόνια προσπαθώ, με κάθε τρόπο, να στηρίζω τους πολιτιστικούς, τους αθλητικούς συλλόγους και τα σχολεία της περιοχής μας.

– Σας είδαμε, όμως, να συμμετέχετε στην πυρόσβεση, στις φωτιές του Ιουλίου.  

– Θα σας πω δυο λόγια για το σύλλογο πυροπροστασίας «Διγενής», του οποίου είμαι από τα ιδρυτικά μέλη.  Πρόκειται για έναν σύλλογο, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον τόπο που έχει την έδρα του, την Περαχώρα, η οποία είναι μια «ακριτική» περιοχή του Δήμου μας. Διαθέτει τέσσερα αυτοκίνητα, ειδικά τροποποιημένα για να βοηθούν στην πυρόσβεση. Πολύτιμη είναι η βοήθεια 58 εθελοντών, οι οποίοι κάνουν, καθημερινά, περιπολίες, σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, από τη Μαυρολίμνη και τα Στραβά μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους.  Χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε έργο.

Στις φωτιές του Ιουλίου, κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν, όπως, βέβαια, και όλοι οι εθελοντικοί σύλλογοι της περιοχής.

– Στην περιοχή μας, είστε γνωστός ως ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Για ποιο λόγο θέσατε υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές;

– Είμαι, πράγματι, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά, ταυτοχρόνως, και υψηλών στόχων. Όπως αναφέρατε προηγουμένως, προσπαθώ, με κάθε ευκαιρία, να βοηθήσω εθελοντικά τον τόπο μας, όμως, με την ενασχόλησή μου με τα κοινά, πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω εντατικότερα και περισσότερο αποτελεσματικά.

– Ποιο είναι το όραμά σας για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τι σας ενέπνευσε να είστε υποψήφιος με το συνδυασμό της Μ. Πρωτοπαππά;

– Θεωρώ ότι ένας δήμαρχος θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των δημοτών και να σχεδιάζει το μέλλον, έχοντας υπόψη ότι σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα και κάθε περιοχή του Δήμου μας αντιστοιχεί ισότιμο μερίδιο στους πόρους, για την ανάπτυξή του. Θα πρέπει να ιεραρχεί προτεραιότητες και να υλοποιεί έργα, πάντοτε με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, διοικώντας με διαφάνεια και αξιοκρατία.  Επέλεξα το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας», πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι και η επικεφαλής του έχουν τις ίδιες απόψεις, αλλά έχουν και όνειρα για τον τόπο μας, τα οποία είναι αντίστοιχα και πολύ κοντά στα δικά μου. 

Ζητώ από τους συνδημότες μας να είναι κοντά μας και να μας δώσουν τη δυνατότητα να τα υλοποιήσουμε.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Σεπτέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
error: Content is protected !!