«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ»: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ «ΔΙΓΕΝΗ»

Δεν έχει ξαναγίνει.  Ένας σύλλογος πυροπροστασίας, ο οποίος συμπλήρωσε μόλις δύο χρόνια ζωής, έκοψε την πίτα του, την Παρασκευή το βράδυ, στο «Πέτρινο», στην πόλη του Λουτρακίου. 

Εκατοντάδες κόσμου, η πολιτική ηγεσία και επιφανείς θεσμικοί παράγοντες, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αναγνωρίζοντας την προσφορά του συλλόγου, των εθελοντών, του Διοικητικού Συμβουλίου και του ίδιου του Προέδρου, Δημοτικού Συμβούλου, Σωτήρη Κουφογιάννη.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων, διακρίναμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χ. Δήμα, τη βουλευτή Μ. Σούκουλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Ζαχαριά, τον αναπληρωτή Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Α. Σακελλαρίου, τους αντιδημάρχους Α. Παπαθανασίου και Α. Μουζάκη, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου, Χ. Παππά, την επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Μ. Πρωτοπαππά, τους Δημοτικούς Συμβούλους Ι. Κακούρο, Α. Μέξια και Π. Πέτρου και τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, Γ. Φερετζάνη.

Επίσης, παρόντες ήταν ο Aνθυποπυραγός Αποστολόπουλος Σωτήρης, Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Kλιμακίου Περαχώρας, ο Πυρονόμος Kαλέας Bασίλειος, Aναπληρωτής Προϊστάμενος, οι Υπαρχιπυροσβέστες Δημογέροντας Παναγιώτης και Σταυράκης Παναγιώτης, ο Aντιπύραρχος Φιλάνδρας Μιχαήλ, Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου και ο Θεόφραστος Θωμάς, Πυρονόμος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου.

Όλοι ευχήθηκαν στον «Διγενή» να συνεχίσει το πολύτιμο, για το δήμο μας, έργο του.

Η «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ «ΔΙΓΕΝΗ»

Πρόκειται για έναν σύλλογο, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον τόπο που έχει την έδρα του, την Περαχώρα, η οποία είναι μια «ακριτική» περιοχή του Δήμου μας. Διαθέτει τέσσερα αυτοκίνητα, ειδικά τροποποιημένα για να βοηθούν στην πυρόσβεση. Πολύτιμη είναι η βοήθεια 71 εθελοντών, οι οποίοι κάνουν, καθημερινά, κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, περιπολίες, σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, από τη Μαυρολίμνη και τα Στραβά, μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους. 

Η συνεισφορά του στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς του περασμένου Ιουλίου ήταν υπερπολύτιμη, κάτι που αναγνωρίζεται από τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Ιανουάριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
error: Content is protected !!