ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ MOTOR OIL ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας, μεταξύ του Βαρδινογιάννειου Ιδρύματος και των Δήμων Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων, πραγματοποιήθηκε η αποδοχή δωρεάς του Βαρδινογιάννειου Ιδρύματος, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Motor Oil, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου των τοπικών κοινωνιών της περιοχής.
Η σχετική σύμβαση αφορά δωρεά εκατόν ογδόντα (180) σύγχρονων ηλεκτροκίνητων νοσοκομειακών κλινών, με στρώμα και πλήρη συνοδό εξοπλισμό, για την πλήρη αναμόρφωση των χώρων και συνθηκών νοσηλείας στο Νοσοκομείο. Ο πεπαλαιωμένος, χειροκίνητος εξοπλισμός αντικαθίσταται από κλίνες ηλεκτροκίνητες, υψηλής ποιότητας προδιαγραφών και κατασκευής, εξασφαλίζοντας ασφάλεια χρήσης, αυτοεξυπηρέτηση, υψηλή λειτουργικότητα και αναβαθμισμένες ιατρονοσηλευτικές υπηρεσίες.
Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης, ήταν ο Τμηματάρχης Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Motor Oil, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ο γιατρός της επιχείρησης, Κωνσταντίνος Λάμπρου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης και ο Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
error: Content is protected !!