ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ “ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ”!

Σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Α. Μουζάκης, είχε αναφερθεί στην κατασκευή του «Πράσινου Σημείου», στο Λουτράκι.  Η εφημερίδα «Αλλαγή στο Λουτράκι» και το MONOLOUTRAKI.gr, ο ιστότοπος που ασχολείται ΜΟΝΟ με θέματα του δήμου μας, επικοινώνησαν με τον ίδιο, ώστε να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο.

– Κε Μουζάκη, ακούσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για το «Πράσινο Σημείο».  Εξηγήστε μας τι αφορά αυτό το έργο.

– Όπως γνωρίζετε, το «Πράσινο Σημείο» θα κατασκευαστεί στο παλιό εργοστάσιο Θρουβάλα.  Έχει γίνει ο διαγωνισμός, έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο και, πολύ σύντομα, ξεκινάμε την υλοποίησή του. 

Πρόκειται για μια στρογγυλή υπερυψωμένη πλατεία, κάτω από την οποία θα υπάρχουν κάδοι.  Εκεί θα μπορούν οι συμπολίτες μας να πηγαίνουν με τα αυτοκίνητά τους και να απορρίπτουν ανακυκλώσιμα υλικά, ογκώδη αντικείμενα, κλαδέματα, και μπάζα, σε ξεχωριστούς κάδους.   

Ο χώρος θα διαμορφωθεί με πράσινο. Θα υπάρχει φύλακας και τα αυτοκίνητα θα ζυγίζονται κατά την είσοδο και την έξοδό τους.  Οι συμπολίτες μας που θα επισκέπτονται τακτικά το χώρο θα επιβραβεύονται από το Δήμο, ανάλογα, βέβαια, και με το βάρος των απορριμμάτων τους.    

Ο Δήμος μας, για άλλη μια φορά, πρωτοστατεί στην προστασία του περιβάλλοντος, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
error: Content is protected !!