ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014: ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται από τη μεγάλη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», με πρωτοβουλία του Πρόεδρου του, Ν. Λόη, με θέμα το Κυπριακό και το ρόλο του Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ήταν μια μεγάλη εκδήλωση που μας θύμισε την ιστορία του Κυπριακού Ελληνισμού και της Κύπρου, τουλάχιστον τα χρόνια μετά την εισβολή του κατοχικού τουρκικού στρατού και της, κατά πολλούς, προδοσίας των ελληνικών κυβερνήσεων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Στέλιος Περράκης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Θεσμών, Αναπληρωτής Πρύτανης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Παντείου Πανεπιστημίου και Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης.  Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε η Μαρία Παναγίδου, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Κύπρου.

Την ιστορική αυτή εκδήλωση είχε καλύψει αφιλοκερδώς το ΦΩΤΟ ΤΕΧΝΗ του Γιάννη Αλεξανδρή και μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη, πατώντας εδώ.

Να σημειωθεί ότι ο Ν. Λόης έχει ζητήσει, εγγράφως, να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση από το Δήμο μας, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον τουρκικό ζυγό και τους εποικιστές Τούρκους, .

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
error: Content is protected !!