Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΠΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

– Κε Πέτρου, ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρώην Πρόεδρος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας», θα θέλαμε την άποψή σας για την ειδική συνεδρίαση, με θέμα τη λογοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

– Πρόκειται για μια νέα διαδικασία.  Δεν ξέρουμε, βέβαια, πώς θα λειτουργήσει και πώς θα εξελιχθεί.  Όμως, το να γίνεται μια λογοδοσία είναι κάτι θετικό.

– Είστε έτοιμοι για τη συζήτηση;

– Έχουμε υποβάλει τις ερωτήσεις μας. Δεν ξέρουμε, όμως, πόσες από αυτές θα συζητηθούν, με δεδομένο ότι ο κανονισμός προβλέπει να υποβληθούν μέχρι δέκα ερωτήσεις, από τους δημοτικούς συμβούλους, συν δύο από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.  Μάλιστα, από αυτές τις δέκα ερωτήσεις, οι τρεις μπορούν να τεθούν από τους συμβούλους της πλειοψηφίας, ενώ δεν ξέρουμε και πόσες ερωτήσεις έχει θέσει και η παράταξη του κ. Ζερβού.  Αν οι ερωτήσεις ξεπεράσουν τις δέκα, γίνεται κλήρωση, γι’ αυτές που θα συζητηθούν. 

Βέβαια, πολλά από αυτά τα θέματα τίθενται και εκτός ημερήσιας διάταξης, στις τακτικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.  Πρέπει να αναφέρω, επίσης, για την ενημέρωση των αναγνωστών σας, ότι σε αυτήν την ειδική συνεδρίαση δεν λαμβάνονται αποφάσεις, στα θέματα που συζητιούνται.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
error: Content is protected !!