ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ. ΜΕΤΑΞΑΣ, ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ Α.Τ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Πριν λίγες ημέρες, ο Πρόεδρος του Συλλόγου του Φλοίσβου, Κώστας Μεταξάς, ενημέρωσε, με ανάρτησή του, για «κρούσματα κλοπών που έχουν αναφερθεί σε πολλούς οικισμούς του Λουτρακίου».

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε περιστατικό, όπου διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι μόνιμων κατοίκων του Φλοίσβου, μόλις είχαν φύγει οι ιδιοκτήτες, «και το ρήμαξαν κυριολεκτικά, αφαιρώντας ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα σε αυτό, αδιαφορώντας για τις φωνές της γειτόνισσας».

Στη συνέχεια, ο κ. Μεταξάς, ζητά από το Α.Τ. Λουτρακίου, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, να κάνει περισσότερες περιπολίες στους οικισμούς, και από τους οικιστές να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση αντιλαμβάνονται και να σημειώνουν τα νούμερα των αυτοκινήτων.

Η εφημερίδα «Αλλαγή στο Λουτράκι» και το MONOLOUTRAKI.gr επικοινώνησαν με τη Διοικήτρια του Α.Τ. Λουτρακίου, κα Μυστακίδου, η οποία μας ανέφερε τα εξής:

«Το πρόβλημα είναι γενικότερο, αφορά όλη την Ελλάδα και όχι μόνο το Λουτράκι και τους οικισμούς του.  Εμείς κάνουμε περιπολίες και ό,τι άλλο είναι δυνατό, με το προσωπικό που διαθέτουμε, για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.  Μάλιστα, γίνονται διαρκώς συλλήψεις, και από εμάς, αλλά και από τα Τμήματα Ασφαλείας της Κορίνθου και των γειτονικών μας περιοχών».  Σε ερώτησή μας, εάν το προσωπικό επαρκεί, μας απάντησε ότι γίνονται διαρκώς προσπάθειες, ώστε να αυξηθεί.

Κλείνοντας, η κα Μυστακίδου κάλεσε τους συμπολίτες μας να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια της περιουσία τους, να καλούν την αστυνομία όποτε παρατηρούν κάτι ύποπτο και, αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα, να εγκαθιστούν συστήματα συναγερμού ή ακόμα και κάμερες ασφαλείας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
error: Content is protected !!