ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σ. ΡΑΤΗΣ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Το MONOLOUTRAKI.gr και η εφημερίδα «Αλλαγή στο Λουτράκι», με την ευκαιρία της επόμενης συνεδρίασης του συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ), στην οποία συζητείται το θέμα της «γωνιάς ανακύκλωσης», επικοινώνησαν με τον Αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων, Σ. Ράτη, ο οποίος μας ενημέρωσε για τα σημαντικά τρέχοντα θέματα της περιοχής.

– Κε Ράτη, τι είναι αυτή η «γωνία ανακύκλωσης», η εγκατάσταση της οποίας συζητείται στην επόμενη συνεδρίασης του συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων;

– Πρόκειται για την υλοποίηση έργου, στα πλαίσια του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο αφορά όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.  Θα κατασκευαστεί μια μικρή εγκατάσταση, με σκέπαστρο, για τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών των κατοίκων της περιοχής μας, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο, σε ιδιοκτησία του Δήμου. 

– Με την ευκαιρία της συζήτησής μας, θα μας ενημερώσετε για το πού βρίσκεται η διαδικασία για το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων;

– Για το έργο του γηπέδου ανακηρύχθηκε ανάδοχος, όμως, κατατέθηκε ένσταση, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης.  Η ενημέρωση που έχουμε από την Περιφέρεια είναι ότι, πιθανότατα, μέχρι τέλος του επόμενου μήνα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

– Όσον αφορά το βιολογικό;

– Αύριο Παρασκευή, ξεκινάει η διαδικασία για τη δημοπράτησή του.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
error: Content is protected !!