ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ, ΜΟΛΙΣ ΣΕ 118 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, Ο Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ

Όπως σας έχουμε αναφέρει στο MONOLOUTRAKI.gr, την ώρα που το έργο για την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν δημιουργήσει, επανειλημμένως, ζήτημα, σχετικά με μια αίτηση ολιγομελούς ομάδας πολιτών, οι οποίοι θέλουν να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Στην τελευταία συνεδρίαση, ο δήμαρχος, Γ. Γκιώνης, ήταν καταιγιστικός και χρειάστηκε λιγότερο από δύο λεπτά, για να απαντήσει τα εξής:

«Το τρένο φτιάχνει καμιά καινούρια γραμμή; Έβγαλε τις παλιές γραμμές και φτιάχνει μια γραμμή κάπου αλλού; Και περνάει μέσα από τον κήπο μου ή από το χώρο μου;

Στη γραμμή που υπήρχε 45-50 χρόνια, εκεί επάνω έρχεται το τρένο. Και δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που, ξαφνικά, τώρα, κάτι έγινε.  Ναι, δεν λειτουργούσε, κι όταν κάτι δεν λειτουργεί, “ισοπεδώνεται”: Καβαλάω τις γραμμές, περνάω τους σωλήνες μου, τα καλώδιά μου, κάνω ό,τι θέλω, σ’ ένα χώρο, όμως, ο οποίος δεν μου ανήκει.  Αυτή είναι η αλήθεια.  Δεν μου ανήκει αυτός ο χώρος. 

Κι αυτοί έρχονται τώρα, για να μας πουν για το τρένο.  Ε, πήγαν στο Συμβούλιο Επικρατείας, τι να βγούμε να πούμε; Εμείς απαντήσαμε. Θέλετε να φέρουμε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να πούμε τι; Τι να πούμε γι’ αυτούς τους κατοίκους που έρχονται εδώ, που η πλειοψηφία δεν είναι καν ντόπιοι; Σας το λέω εγώ.  Ήρθαν και με είδαν 50 άτομα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.  Δυο οικογένειες γνώρισα, Λουτρακιώτες.  Όλες οι άλλες ήταν ξένες.  Εδώ δεν ήταν Λουτρακιώτες, εννοώ που να τους γνωρίζουμε.  Κι ερχόμαστε, τώρα, να πούμε για τον Προαστιακό, «πω, πω, χαμός, καταστροφή»! 

Εκεί έχουμε φτάσει, αυτήν τη στιγμή.  Και θέλετε απάντηση, να το φέρουμε θέμα.  Να το φέρουμε θέμα, στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Να δούμε τι θα βγάλουμε, στο Δημοτικό Συμβούλιο και να πάρουμε και εκπρόσωπο δικό τους.  Να μας πει τι;  Ότι το τρένο δεν πάει, επάνω στη γραμμή;  Έφυγε;  Πήγε σε κάποια άλλη γραμμή;  Πήγε σε άλλο οικοδομικό τετράγωνο;  Πού πήγε;  Στη γραμμή που είναι, 50 χρόνια.»    

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
error: Content is protected !!