ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒ0Λ1ΑΣΜ0Υ – ΝΟΣΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!

Η κατάσταση έχει, πλέον, ξεφύγει και αυτά που συμβαίνουν είναι απίστευτα.  Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος (ο οποίος, όπως πληροφορηθήκαμε, δεν έχει καμιά σχέση με τη συγκεκριμένη απόφαση), ζητούνται … εθελοντές για το Ράλι Ακρόπολις, με απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβ0λ1ασμ0ύ ή νόσησης από κορονοϊό!  Μάλιστα, δεν δίνεται καν η δυνατότητα εργαστηριακού τεστ, όπως αναφέρεται στο πιστοποιητικό που έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη!

Είναι απορίας άξιο, πόσοι από τους συμπολίτες μας που επέλεξαν να εμβολιαστούν, θα μπουν στη διαδικασία να επιδείξουν προσωπικά τους δεδομένα, ώστε να γίνουν … εθελοντές, σε έναν καθαρά επαγγελματικό αγώνα, όπως είναι το Ακρόπολις.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Δήμου μας:

«Με τις ημέρες να μετρούν αντίστροφα για την εκκίνηση του Rally Acropolis 2021 και τις προετοιμασίες να κορυφώνονται τόσο στα βουνά όσο και στις ειδικές διαδρομές, ολόκληρη η Ελλάδα και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είναι έτοιμος να αποτελέσει και πάλι το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σημαντικό κομμάτι της οργάνωσης του Αγώνα αποτελούν οι εθελοντές, οι φίλοι του Αγώνα που υπάρχουν στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και μπορούν να βοηθήσουν στη διεξαγωγή του.

Καλούμε όλους τους φίλους του Αγώνα που ενδιαφέρονται να αγκαλιάσουν και να προσφέρουν στην επιτυχία της διοργάνωσης να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 20 Αυγούστου 2021, ημέρα Παρασκευή, συμπληρώνοντας την «Αίτηση Εθελοντή Διαχείρισης Πλήθους» στο παρακάτω link: https://www.acropolisrally.gr/portal/el/ethelontes

Απαραίτητη προϋπόθεση ο ολοκληρωμένος εμβολιασμός κατά του Covid-19 ή η πρόσφατη βεβαίωση νόσησης.

Όλοι μαζί παίρνουμε θέση στην αφετηρία για την εκκίνηση του “Ράλλυ των Θεών”!»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Αύγουστος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
error: Content is protected !!