Σ. ΡΑΤΗΣ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Θ. ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΕΡΟΥ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων, Σ. Ράτη, στο δημοσίευμα του MONOLOUTRAKI.gr, που αναφέρεται στα ερωτήματα του δημοτικού συμβούλου Θ. Πέτρου, σχετικά με την επάρκεια νερού στην περιοχή (διαβάστε εδώ):

«Σαφώς και έχουν βρεθεί λύσεις, από τότε που εκφράσαμε τον προβληματισμό μας για τους πρόσφυγες που θα διέμεναν στο ξενοδοχείο «Ηλιόχαρη».  Τότε, ουσιαστικά, τον έλεγχο του ξενοδοχείου τον είχε μια ΜΚΟ.  Ήταν ένα παλιό ξενοδοχείο, στο οποίο, μάλιστα, είχαμε παρατηρήσει αυξημένες καταναλώσεις νερού, οι οποίες, ίσως, να οφείλονταν και σε διαρροές.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα, μας έχει ζητήσει γύρω στα 60-70 κυβικά, ημερησίως.  Έχουμε μιλήσει με το διευθυντή της ΔΕΥΑ, τον κ. Μαστραντωνάκη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι δε θα έχουμε πρόβλημα με κανέναν οικισμό, στους Αγίους Θεοδώρους. Παράλληλα, το ξενοδοχείο έχει μεριμνήσει και για την προμήθεια αφαλάτωσης, αν χρειαστεί.  Όμως, κι εμείς, ως Δήμος, έχουμε ήδη μιλήσει με την εταιρεία που έχει τη μονάδα αφαλάτωσης, στους Αγίους Θεοδώρους, ώστε, αν χρειαστεί, να προσθέσουμε κι άλλη μία.

Να σημειώσω, επίσης, πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει γίνει καθαρισμός και εμπλουτισμός των πηγών, καθώς και εμπλουτισμός των γεωτρήσεων, κάτι που δεν συνέβαινε παλιότερα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
error: Content is protected !!