«ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ;  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, την προηγούμενη Παρασκευή, τέθηκε το θέμα της επάρκειας νερού στους Αγίους Θεοδώρους, μετά και τη λειτουργία των νέων ξενοδοχειακών υποδομών, από τον Σ. Σοφό, δημοσιογράφο που δραστηριοποιείται στην περιοχή.  Στην απάντησή του, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πολίτες Μπροστά», Θ. Πέτρου, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Σε ένα αντίστοιχο ερώτημα, που έγινε, προσφάτως, για την επάρκεια του νερού, με την εταιρεία NU AQUA, η οποία επαναλειτουργεί το εργοστάσιο της PEPSICO, για εμφιάλωση νερού, ο κ. Πρωτονοτάριος απάντησε ότι: «Εγγυώμαι εγώ, προσωπικά».  Θα ήθελα να το κάνει και για τους Αγίους Θεοδώρους.  Να το πει.  Θα ήθελα να το ακούσω. 

Διότι αυτά που ακούγονται στην καθημερινότητα, στους Αγίους Θεοδώρους, και τα γνωρίζουμε, με τους οικισμούς, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για τη διαχείριση και την επάρκεια του νερού, συνεχώς και, ειδικά, τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν πενταπλασιάζεται ο πληθυσμός και είναι πολύ αυξημένη η ζήτηση. 

Στο συγκεκριμένο θέμα, θα περιμένω από τη ΔΕΥΑ να απαντήσει αρμοδίως και να μας πει αν, σύμφωνα με τη μελέτη τους και τη διαχείριση που κάνουν, θα μπορούν να καλύψουν όλες αυτές τις αυξημένες ανάγκες, ενόψει της λειτουργίας των ξενοδοχείων και των μπανγκαλόους, τα οποία θα αυξήσουν τους επισκέπτες των Αγίων Θεοδώρων, οι οποίοι, μαζί με τους υπαλλήλους, θα είναι, περίπου, 3.000.

Μην ξεχνάμε ότι, πριν από 4 χρόνια, είχαμε αντιμετωπίσει ένα πολύ λεπτό ζήτημα, με τους πρόσφυγες από τη Συρία, στο ξενοδοχείο «Ηλιόχαρη».  Τότε, είχε ειπωθεί πολλές φορές, από τη Δημοτική Αρχή, η οποία ήταν ίδια με τη σημερινή, όπως και ο σημερινός αντιδήμαρχος, ότι δεν θα έφτανε το νερό, αν διέμεναν εκεί. Έχει βρεθεί, λοιπόν, κάποια λύση, από τότε;     

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
error: Content is protected !!