ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Η ομάδα χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου είναι η μοναδική που έχει καταφέρει να διακριθεί και να διαφημίσει την πόλη μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, φτάνοντας, πριν λίγα χρόνια, να διεκδικεί την είσοδό της στις 8 καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού κυπέλλου!

Πριν λίγες μέρες, η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της, σε μια “νέα σεζόν, με νέους στόχους”, όπως αναφέρουν, χαρακτηριστικά, οι υπεύθυνοι του τμήματος. Ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι; Γίνονται ξεκάθαροι, στην ανάρτηση της ομάδας, με την οποία ζητούν τη στήριξη όλων μας, με την αγορά μια κάρτας ενίσχυσης του τμήματος: “Η κατοχή μιας κάρτας σημαίνει πολλά περισσότερα, από την απλή αγορά της: Δεν είναι απλά μια ακόμη φωνή στο γήπεδο, δεν είναι μια απλά ακόμα θέση στο Κλειστό Γ. Γαλανόπουλος , είναι η δύναμη που δίνει στους παίκτες, τους προπονητές και την Διοίκηση, ξέροντας ότι σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ”.
Προμηθεύσου και εσύ μια κάρτα ενίσχυσης και γίνε ο κρίκος που θα ενώσει την ομάδα μας να ανεβεί στο πιο ψήλο σκαλί της Α2 Εθνικής κατηγορίας!!!” (διαβάστε εδώ)

Παράλληλα, ξεκινούν τα τμήματα υποδομής της ομάδας. “Με το σύνθημα «Έλα μαζί μας στη Δράση», το τμήματα υποδομής αποτελούν τον πιο έμπιστο και καταρτισμένο τρόπο ενασχόλησης των μικρών παιδιών με τον αθλητισμό.

Το ζεστό, οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της οικογένειας του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ αποτελεί εγγύηση για την αξιόπιστη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, γεγονός που κάθε χρόνο αποδεικνύεται με την ολοένα αυξανόμενη είσοδο μικρών παιδιών στην αγκαλιά των ακαδημιών μας”, αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στη σχετική ανάρτηση (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Στηρίζουμε όλοι την ομάδα μας!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Σεπτέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
error: Content is protected !!