«ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ»

Ο Αναστάσιος Φιλιάνδρας είναι υποψήφιος με την «Παρέμβαση Πολιτών», στη Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου – Περαχώρας.  Είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος θέτει υποψηφιότητα σε αυτοδιοικητικές εκλογές, μαζί με μια ομάδα νέων ανθρώπων που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του δημάρχου, Γιώργου Γκιώνη, για ανανέωση της πολιτικής ζωής στο Δήμο μας.

Ο Τάσος Φιλιάνδρας γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Είναι γιος της Γεωργίας Σούκουλη και του Αθανάσιου Φιλιάνδρα, πρώην ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων της ΒΡ στο Λουτράκι.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λουτρακίου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σχολή Φυσικοθεραπείας, στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθηνών. Από την εφηβική του ηλικία, εργάστηκε σε επιχειρήσεις εστίασης του Λουτρακίου. Από το 2012, έχει εργαστεί ως φυσικοθεραπευτής στο Loutraki Thermal Spa και σε ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, ως εξωτερικός συνεργάτης.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, από την εφηβική του ηλικία, καθώς υπήρξε μέλος των ομάδων μπάσκετ του «Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και «Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου».

Το όραμά του είναι ένας Δήμος πράσινος και βιώσιμος, με προσανατολισμό στην υγεία και την ευεξία, που θα μεριμνά για τις ευπαθείς ομάδες και θα εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Όπως λέει ο ίδιος:

«Έχουν ήδη γίνει πολλά. Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι η ευκαιρία μας να δώσουμε χρώμα και ζωή, σε έναν Δήμο σύγχρονο που έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται, έναν Δήμο που χαίρεσαι να ζεις και να εξελίσσεσαι»!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Σεπτέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
error: Content is protected !!