«ΤΑ ΚΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ»

συνέντευξη της Π. Αγγελοπούλου

– Κυρία Αγγελοπούλου, είστε υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» της κυρίας Πρωτοπαππά. Για ποιο λόγο αποφασίσατε να συμμετάσχετε σε αυτές τις εκλογές;

– Επέλεξα να είμαι υποψήφια, διότι θέλω να προσφέρω στον τόπο τον οποίο επέλεξα να ζω, εδώ και 35 χρόνια, μαζί με την οικογένειά μου. Και θέλω να προσφέρω ουσιαστικά.

Ο δήμος μας χρειάζεται σημαντικές παρεμβάσεις. Υπάρχουν προβλήματα καθημερινότητας, με τα οποία θα πρέπει κάποιοι, επιτέλους, να ασχοληθούν σοβαρά και να τα λύσουν. Και αυτά, βέβαια, αφορούν και τον κεντρικό ιστό του Λουτρακίου, αλλά και τους οικισμούς.

– Ποια θεωρείτε σοβαρότερα προβλήματα;

– Τα πιο σημαντικά είναι της στάθμευσης, του κυκλοφοριακού, αλλά και της καθαριότητας, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος από τη μια άκρη του μέχρι την άλλη.  Διότι ο δήμος δεν είναι μόνο η Ελευθερίου Βενιζέλου.

– Γιατί επιλέξατε το συνδυασμό της κυρίας Πρωτοπαππά;

– Διότι έχει εκπονήσει ένα εφαρμόσιμο πρόγραμμα, για τα μεγάλα, αλλά και τα μικρότερα ζητήματα που απασχολούν το δήμο μας, το οποίο με εκφράζει απολύτως.  Στην παράταξή μας υπάρχει ένας συνδυασμός νέων, αλλά και έμπειρων ανθρώπων, οι οποίοι μπορούν να πάρουν το δήμο στις πλάτες τους και να τον πάνε πιο ψηλά, εκεί δηλαδή που του αξίζει.

– Σε ποιον τομέα θα εστιάσετε την προσοχή σας και θα βοηθήσετε, εάν εκλεγεί η κα Πρωτοπαππά;

– Θεωρώ πως όλοι μας δεν λαμβάνουμε αυτά που μας αξίζουν από το Δήμο μας.  Ειδικότερα, όμως, θα αναφερθώ στην τρίτη ηλικία.  Η κοινωνική πολιτική του δήμου είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο, κάτι το οποίο συζητήσαμε με την κα Πρωτοπαππά και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να είναι από τις βασικές προτεραιότητές της, εφόσον κερδίσει τις εκλογές.  Θα πρέπει να υπάρξουν περισσότερες παροχές σε αυτούς τους ανθρώπους που, ειδικά τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε, χρειάζονται τη βοήθειά μας.  Πολλές από αυτές δίδονταν επί εποχής Παύλου Παύλου, όταν τα ΚΑΠΗ βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση, όπως η βοήθεια στο σπίτι και η ιατρική μέριμνα. 

Πρόκειται για παροχές οι οποίες υπάρχουν σε πάρα πολλούς Δήμους στην Ελλάδα. Διότι τα ΚΑΠΗ δεν είναι μόνο εκδρομές, τις οποίες μάλιστα κάποιοι φαίνεται ότι χρησιμοποιούν για προεκλογική εκστρατεία (και δεν αναφέρομαι στον πρόεδρο του ΔΟΚΟΠΑΠ).

– Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συνδημότες σας;

– Να στηρίξουν το συνδυασμό της Υποψήφιας Δημάρχου ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, τη «Δύναμη Δημιουργίας», και να μας δώσουν την ευκαιρία να δουλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα, σε κάθε άκρη του δήμου: από τη Μαυρολίμνη, το Σχίνο, τα Πίσια και την Περαχώρα, μέχρι τα Ίσθμια και τους Αγίους Θεοδώρους.  Για να πάμε το Δήμο μας ΜΠΡΟΣΤΑ και πάλι στην ΚΟΡΥΦΗ!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Σεπτέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
error: Content is protected !!