«ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ» – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!

Όπως σας είχε ενημερώσει το MONOLOUTRAKI.gr (διαβάστε εδώ), πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού, Χρίστου Δήμα, για το θέμα της ανέγερσης του Αρχαιολογικού Μουσείου της Περαχώρας.  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο συνεργάτης του Υπουργού, Αναστάσιος Λυμπερίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, Χρυσούλα Παππά, και εκπρόσωποι της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας: ο Πρόεδρος,  Σωτήρης Πρωτοπαππάς, ο Γραμματέας, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Μαρία Λαμπαδάρη.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Φίλων του μουσείου, «μας εντυπωσίασε, πραγματικά, ο ζήλος, το έντονο και εμφανές ενδιαφέρον, καθώς και η δέσμευση του υφυπουργού για άμεσες ενέργειες, τόσο για την πρόοδο της υπόθεσης, όσο και για τρόπους χρηματοδότησης των μελετών και της κατασκευής του έργου.

Ευχαριστούμε τον κ. Χρίστο Δήμα, από καρδιάς, γι’ αυτήν τη συνάντηση, καθώς, επίσης, το Δήμαρχό μας, κ. Γιώργο Γκιώνη και την κ. Χρυσούλα Παππά. Ευχόμαστε, σύντομα, να δρομολογηθούν εξελίξεις και να έχουμε νεότερα, για την υλοποίηση της επανίδρυσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, που αποτελεί αίτημα γενεών του Τόπου μας.»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
error: Content is protected !!