Α. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: “Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ”

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού, Α. Παπαθανασίου, αναφέρθηκε στις αθλητικές διοργανώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, τις τελευταίες εβδομάδες, στο δήμο μας:

“Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στις αθλητικές οργανώσεις οι οποίες έγιναν, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και σε αυτές που ακολουθούν. Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Γ. Γαλανόπουλος” το κύπελλο cheerleading, με πάνω από 150 ομάδες και 1.000 συμμετοχές, απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση, σε μια νεκρή, τουριστικά, περίοδο.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, διοργανώσαμε το final four του κυπέλλου πετοσφαίρισης γυναικών, με τη συμμετοχή τεσσάρων πολύ μεγάλων ομάδων, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Άρη και της ΑΕΚ. Όλα τα φώτα έπεσαν στο Λουτράκι, με απευθείας μετάδοση του γεγονότος από την ΕΡΤ3. Ήταν μια προσωπική επιτυχία του δημάρχου, αποδεικνύοντας ότι, εδώ και χρόνια, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη για τη διοργάνωση πολύ μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το final four του κυπέλλου Αργολιδοκορινθίας, στους Αγίους Θεοδώρους, τον Ορεινό Αγώνα Γερανίων, τον οποίο διοργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος, και τους αγώνες αυτοκινήτου drift, στη Σχολή Μηχανικού, δείχνουν ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια στον τομέα του αθλητισμού.”

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
error: Content is protected !!