Ι. ΚΑΚΟΥΡΟΣ: ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – «ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ‘ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ’»!

Σφοδρή κριτική για τις εκδηλώσεις, στην περίοδο των Αποκριών, άσκησε, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος, Ι. Κακούρος.  Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, στο κόστος της κυριακάτικης συναυλίας στο Λουτράκι, αλλά και στο … «μαύρο σκοτάδι» που, όπως είπε, επικρατούσε στο παραλιακό πάρκο, κατά την καύση του καρνάβαλου:   

«Είδα τη συνέντευξη Τύπου και θα σας πω την προσωπική μου άποψη, την οποία μου την εξέφρασαν και αρκετοί συνδημότες μας. Αισθητικά, δεν μου άρεσε το θέαμα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου να γίνεται πάρτι. Αυτή η αίθουσα είναι η Βουλή του τόπου μας. Είναι σαν να πάμε στη Βουλή των Ελλήνων, με μουσικά όργανα, να μπούμε μέσα και να αρχίσουμε να χορεύουμε. Προσωπικά, από θέμα σε σεβασμού, δεν θα το έκανα. Αισθητικά, τουλάχιστον, εμένα δεν μου άρεσε αυτό το θέαμα. Εδώ πρέπει γίνονται οι συνεδριάσεις, οι συνεντεύξεις Τύπου, οι επιτροπές, αλλά όχι τα πάρτι.  Πρέπει να σεβόμαστε στο χώρο της δημοκρατίας μας.

Θα αναφερθώ, επίσης, στη συναυλία του Λουτρακίου, η οποία κόστισε 15.000 ευρώ. Και, αν κάνω λάθος, διορθώστε με, δεν είδα ζωντανή ορχήστρα. Μήπως είναι μεγάλο το ποσό; Δηλαδή, 15.000 πήρε μόνο η τραγουδίστρια; 

Το βράδυ της Κυριακής, ο κόσμος πήγε στο παραλιακό πάρκο για την καύση του καρνάβαλου. Πήγα κι εγώ, με τους φίλους μου και την οικογένειά μου και … μαύρο σκοτάδι, κυρία Πρόεδρε. Μαύρο σκοτάδι. Λάμπες σπασμένες, δεν υπήρχε φως. Ανάβουν φωτιά, να καεί ο καρνάβαλος, και ξέρετε τι φώναζε ο κόσμος, με όλο το σκοτάδι το κατανυκτικό, κύριοι συνάδελφοι; “Χριστός Ανέστη”! Εγώ ντράπηκα, ως δημοτικός σύμβουλος, με χιλιάδες επισκέπτες στο παραλιακό πάρκο, να μην υπάρχει φως.»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
error: Content is protected !!