«ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ» ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή βίντεο για τις δράσεις καθαριότητας, το οποίο ανέβηκε στο λογαριασμό του Δήμου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ), η εφημερίδα «Αλλαγή στο Λουτράκι» και το MONOLOUTRAKI.gr επικοινώνησαν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Α. Μουζάκη, ο οποίος μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες: 

«Είμαστε ήδη στη Μεγάλη Εβδομάδα και, σε λίγες ημέρες, θα γιορτάσουμε τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.  Μια γιορτή, την οποία ο λαός μας την περιβάλλει με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Γι’ αυτό, επιβάλλεται να δώσουμε στους επισκέπτες μας και, βεβαίως, στους συνδημότες μας, την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Για το λόγο αυτό, προχωράμε καθημερινά, βάσει προγράμματος, αλλά και των έκτακτων συνθηκών που προκύπτουν, σε εργασίες καθαριότητας, κοπής χόρτων και βλάστησης, αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, και σε κάθε άλλη ενέργεια που θα δίνει εικόνα, σύμφωνη με τις απαιτήσεις των ημερών, σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας.

Τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ άλλων, προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις στα κοιμητήρια, καθώς και σε δράσεις αποψίλωσης στα Πευκάκια, στους Αγίους Θεοδώρους, καθώς και στην είσοδο του Λουτρακίου, από το πρώην εργοστάσιο της Pepsi, έως τον Ισθμό και αντίστροφα.  Παράλληλα, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων δημιουργούνται.

Οι υπάλληλοι της καθαριότητας και πρασίνου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Δήμο και τους συμπολίτες μας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
error: Content is protected !!